Woningtypes Gonnet 24

Gonnet 24 bestaat uit twee gebouwen aan weerszijden van het monumentale HAL-gebouw, met elkaar verbonden door een parkeerkelder en gezamenlijke binnentuin. Met hierin verschillende type woningen: herenhuizen, torenwoningen, penthouses, een urban villa, appartementen, specials en terraswoningen. Ook komen er een commerciële ruimte, ateliers, studio’s en appartementen voor verhuur.

In Gonnet 24 zijn alle appartementen inmiddels verkocht!

E ris nog een allerlaatste penthouse beschikbaar in Gonnet 22.

Interesse? Klik dan hier of neem contact op met een van de verkopend makelaars, zij helpen u graag!

Interesse?


Hertog Makelaars Haarlem
023 74 700 02

Mooijekind Vleut Makelaars
023 54 202 44

Nieuwbouw Haarlem

In de Gonnetbuurt verrijzen nieuwbouwwoningen op een unieke plek vlakbij het Spaarne. In de luwte van de stad gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Gonnet 22 en 24 | Verscholen aan het Spaarne vind je de Gonnetbuurt, aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad. In het westen grenzend aan het monumentale Ripperdapark, op een steenworp afstand van het centrum en vlakbij het station van Haarlem.

De Gonnetbuurt: een unieke plek, in de luwte van de stad mét goede uitvalswegen. Deze buurt huisvest tal van kleine en grote bedrijven, in combinatie met een aantal woningen.

Op deze authentieke plek komen twee gebouwen; ‘Gonnet 22 en Gonnet 24’, die nieuwbouwproject ‘Gonnet’ vormen, een eigentijdse plek om te wonen en werken.