BOG & Werkateliers

In zowel Gonnet 22 als in Gonnet 24 komen bedrijfsruimten en in Gonnet tevens drie werkateliers! Zo ontstaat er een mooie balans tussen wonen en werken op een authentieke plek, op steenworp afstand van het Spaarne en het Haarlem Centraal!

De bedrijfsruimte Gonnet 22 

De bedrijfsruimte van Gonnet 22 komt op de kop, in de prachtige ronding van het gebouw. De bestemming is volgens het huidige bestemmingsplan categorie 1, dag horeca.

De bedrijfsruimte Gonnet 24 

De bedrijfsruimte van Gonnet 24 is verdeeld over twee lagen, de begane grond en de eerste verdieping. De bestemming is volgens het huidige bestemmingsplan horeca t/m categorie 2.

 

Werkateliers GOnnet 24

In Gonnet 24 komen drie werkateliers. Compacte, functionele werkruimtes met een privé entree!

 

interesse?

Mocht u interesse hebben in een van deze ruimten, dan kunt u een mail sturen naar: verkoop@hbbgroep.nl.

 

Nieuwbouw Haarlem

In de Gonnetbuurt verrijzen nieuwbouwwoningen op een unieke plek vlakbij het Spaarne. In de luwte van de binnenstad gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Gonnet 22 en 24 | Verscholen aan het Spaarne vind je de Gonnetbuurt, aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad. In het westen grenzend aan het monumentale Ripperdapark, op een steenworp afstand van het centrum en vlakbij het station van Haarlem.

De Gonnetbuurt: een unieke plek, in de luwte van de stad mét goede uitvalswegen. Deze buurt huisvest tal van kleine en grote bedrijven, in combinatie met een aantal woningen.

Op deze authentieke plek komen twee gebouwen; ‘Gonnet 22 en Gonnet 24’, die nieuwbouwproject ‘Gonnet’ vormen, een eigentijdse plek om te wonen en werken.

/